Autentisk, mexicansk brunch for 2 personer på under 20 min. Den eneste rigtige måde at starte din weekend på.
Ingredienser
4 bløde tortillas (færdigbagte eller som du selv har bagt)
4 friske æg
400g tomatsovs
1/2 hakket Árbol Chili
1/2 hakket løg
4 spsk olivenolie
Salt og peber
Fremgangsmåde
Ranchero sauce
Steg árbol chili og løg i 2 spsk olivenolie indtil bløde, og tilsæt tomatsovsen. Lad det simre i 2-3 minuter og smag til med salt og
Tortillas
Opvarm en stegepande med 2spsk olivenolie og steg én færdigbagt majstortilla af gangen indtil den er lun og blød. Lad den herefter holde sig lun under et hviskestykke imens du laver resten. Alternativt, se vores opskrift for hjemmelavede majstortillas. Steg herefter 4 spejlæg i den samme stegepande.
Servering
Læg 2 tortillas på hver tallerken så de overlapper lidt og tilføj dine spejlæg. Med en ske hælder du ranchero sauce rundt om æggeblommen. Salt og peber og server.
Velbekomme!